Demolacije i isecanje otvora

Demolacije i isecanje otvora

Demolacija i presecanje zidova mogu biti opasni i rizični poslovi ako se ne izvode na pravi način. Mogu se dogoditi nezgode kao što su padajući komadi zida, urušavanje strukture objekta i oštećenje okolnih zgrada ili infrastrukture. Osim toga, postoji rizik od ozbiljnih povreda radnika ako se ne koriste adekvatna zaštitna oprema i alati. Drugi rizik je povezan sa prašinom, bukom i vibracijama koje se mogu proizvesti tokom demolacije ili presecanja zidova. Ovo može dovesti do oštećenja okolnih zgrada, uključujući kuće i poslovne objekte. Stoga je važno da se angažuje stručni tim koji ima iskustva i znanja u oblasti demolacije i presecanja zidova i koji pridržava sve propise i standarde zaštite na radu.

HIO-tehnologija®-Ekspert u polju

Ukoliko vam je potrebna usluga mašinskog presecanja zidova, na pravom ste mestu. Naša firma pruža usluge visokokvalitetnog presecanja zidova ultrabrzim dijamantskim reznim alatima, uz upotrebu HIO-tehnologije® koja garantuje trajnu zaštitu od kapilarne vlage. Naša kompanija je specijalizovana za demolacije i isecanje otvora u objektima svih vrsta, uključujući i stare i zaštićene objekte od istorijskog značaja. Naš tim stručnjaka poseduje iskustvo i znanje potrebno za obavljanje ovih kompleksnih radova, uz poštovanje svih propisa i pravila koja se odnose na očuvanje nasleđa.

Hidroizolacija bez ograničenja i rizika

Jedinstvena tehnologija HIO® omogućava trajnu zaštitu od kapilarne vlage bez ugrožavanja stabilnosti i konstrukcije građevinskog objekta. Korišćenjem ultrabrzih dijamantskih reznih alata, zidovi se presecaju u malim etapama bez ikakvih vibracija i potresa, što omogućava potpuno presecanje čak i vlažnih zidova različitih debljina i građevinskih materijala. Nakon toga, specijalna masa se ubrizgava u napravljene rezove kako bi se kao nova horizontalna hidroizolacija formirale HIO-master šine®. Ove šine se povezuju muškom i ženskom kopčom kako bi se formirala neprekinuta vodonepropusna barijera u zidu. Na ovaj način, HIO-tehnologija® obezbeđuje pouzdanu i efikasnu hidroizolaciju.

Mašinsko presecanje zidova-Cena

Cena naših usluga zavisi od nekoliko faktora, uključujući veličinu zida, debljinu materijala, i količinu posla koju treba obaviti. Ipak, možemo vam garantovati da naše cene ostaju konkurentne na tržištu, uz visok nivo kvaliteta usluge. Nudimo vam besplatnu procenu posla, a naš tim će vam pružiti savete i preporuke kako bi vaš projekat bio što uspešniji. Naša usluga nije samo brza i efikasna, već je i dugotrajna, što vam omogućava da uživate u vašem objektu bez straha od vlage i drugih problema. Stojimo vam na raspolaganju za sva pitanja i nedoumice u vezi sa našim uslugama. Kontaktirajte nas i rešite problem sa vlagom jednom, a zauvek.


Za dodatna pitanja budite slobodni da nas kontaktirate!

Kontaktirajte nas